Wat houd een yogales in bij the Art of Joy  ?

In mijn yoga lessen streef ik er enerzijds naar jou een rustpunt in je week te bieden. Een plaats en tijd waar je tot jezelf kan komen, waar je kan resetten en kan voelen hoe het echt met je gaat en wat je eigenlijk nodig hebt in dit moment.

Anderzijds wil ik de mogelijkheid creëren je lichaam te bewegen, je grenzen te ontdekken, ervaren en soms een stukje te verleggen. Dit doe je niet door alleen maar stil op een kussen te zitten. Die grenzen ervaar je in yogahoudingen die je uitdagen, die wat van je spieren en lenigheid vragen. Hierin heb ik respect voor ieders verschillende (fysieke) mogelijkheden en moedig ik iedereen aan om in de lessen ten aller tijden naar het eigen lichaam te luisteren!

De lessen zijn afwisselend, elke week maak ik een nieuwe les en er is altijd aandacht voor de adem, lichaam en geest. Ik probeer zowel zachte als wat pittigere houdingen te combineren, die, met af en toe een kleine aanpassing, voor ieder te doen zijn.

De lessen worden altijd afgesloten met eindontspanning.     

 

lesrooster yoga

Hatha yoga : 

Maandag 19.30-20.30

woensdag 8.45-9.45

woensdag 13.30-14.30

Nieuwe & volle maan Meditatie:

momenteel zijn er geen meditatielessen, heb je interesse meld je dan gerust aan. Bij genoeg aanmeldingen gaan we weer van start!

nieuwe & volle maan meditatie

De nieuwe en volle maan zijn momenten in de maand die ideaal zijn om je af te stemmen op de stilte in jezelf en te reflecteren op je leven op dit moment.

Omdat de meeste mensen niet gewent zijn lang stil en in stilte te zitten leid ik de les in met rustige yoga oefeningen en pranayama (adem en energie-oefeningen). 

Dit zijn zachte oefeningen, heel toegankelijk, ook als je nog helemaal geen ervaring met yoga hebt.

Daarna gaan we over op het meditatieve gedeelte wat kan bestaan uit geleide of stilte meditatie. Dit kan zowel zittend op een meditatiekussen/bankje of op een stoel.

De les zal afgesloten worden met een kopje thee.

Wat heb je nodig ?

-open mind

-losse of rekbare, comfortabele kleding

-blote voeten

-Warme sokken/vest

-Grote handdoek

-Evt flesje water

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden yogales :

*Het yogaseizoen loopt officieel voor een periode van begin september tot eind juni ( precieze data zijn afhankelijk van de zomervakantie)

*er zullen gedurende deze 10 maanden 37 lessen worden aangeboden, worden deze 37 lessen door omstandigheden niet gehaald dan zullen de resterende lessen doorgaan in juli

*Het lesgeld bedraagt per maand ongeacht hoeveel lessen:

Voor 1 x per week yoga: 30 euro

Voor 2 x per week yoga: 52,50 euro

*opzegtermijn: per hele kalendermaand, schriftelijk

*Afmelden voor de les graag min.24 uur van te voren

*Al betaalde lessen, die om welke reden dan ook niet genomen zijn, kunnen niet worden terug betaald. Wel kunnen ze in overleg binnen 4 weken worden ingehaald, evt. bij een andere docente.

*Tijdens nationale feestdagen word er geen les gegeven. Tijdens de reguliere vakanties met uitzondering van de zomervakantie loopt de geldverplichting gewoon door.

*Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van goederen tijdens de lessen.

*Ik kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel van de cursist. De cursist wordt geacht in staat te zijn normale lichamelijke inspanningen te kunnen verrichten. Bij twijfel dient de huisarts en/of behandelend specialist geraadpleegd te worden. Het word aangeraden lichamelijke/ psychische klachten voorafgaand aan de les  aan mij te melden, ik zal er uiteraard ten allen tijde discreet mee om gaan.

Prijzen en mogelijkheden

yogalessen :

Losse les €9,50

Maandabonnement €30 p/m

neem contact op voor een gratis proefles

Nieuwe/volle maanmeditie:

Losse les €9,50

Maandabonnement €15.- p/m

neem contact op voor een gratis proefles

Workshop yoga & creativiteit:

67,50 incl vegetarische lunch

 

Wil je:

Privéles?

Yoga binnen jouw bedrijf?

Yogaworkshop?

creatieve workshop?

Teambuilding?

Die mogelijkheden zijn er! Prijs en data altijd in overleg

Neem gerust contact met me op. 

Workshop Yoga & Creativiteit

Workshop Yoga & Creativiteit

Een heerlijk dagje voor jezelf, met afhankelijk van de tijd van het jaar elke keer een ander uitgangspunt:

Maart : Je leven in balans, de dagen lengen

Juni: Hoe voelt vrijheid 

September: op zoek naar balans nu de dagen korter worden

December: stilte in jezelf

 

Dit gaan we doen:

In de ochtend krijg je een lekker lange yogales waarbij de aandacht ligt op het thema van die dag. Dat doen we met behulp van verschillende yogahoudingen gecombineerd met ademoefeningen en meditatie.

Na de yoga nemen we tijd voor een pauze waarin we kunnen genieten van een vegetarische lunch om vervolgens creatief aan de slag te gaan.

Door het maken van een collage/moodboard en schrijfoefeningen kom je dieper in verbinding met het thema en  jouw innerlijke behoeften en gevoel. 

Doordat we bij de collage voornamelijk gebruik maken van beeld en in het begin snel werken kom je meer in contact met het onbewuste en meer visuele deel van je brein en kom je een beetje los van het redeneren en logisch denken. Daardoor kunnen er verrassende ideeën of beelden naar voor komen.

Dit bord helpt jou om visueel te maken wat er in je leeft en waar je op dit moment wellicht behoefte aan hebt. Ook brengt het je op een eenvoudige manier in contact met jouw creativiteit.

 

Dagindeling:

10.30-12.00 yogales xl

12.00-13.00 lunch

13.00-15.00 collage/moodboard maken

15.00-15.30 afsluiting

Kosten: 67.50 incl. koffie, thee, vegetarische lunch en materialen

Heb je interesse? Geef je snel op!